Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ
YeniGinecim, kediciklere bayıldım. Son 3,5 yıldır evde kedisizim. Varlıklarına öyle alışmışım ki evde hep bir şeyler eksikmiş gibi geliyor. Hır hır mır mır sırnaşa sırnaşa insanın ayağına, koluna sürünmelerini, kanepeye uzanmışken hemen gelip göğsünüze yaslanıp kıvrılıp uyumalarını öyle özlemişim ki
Zıpçıktıların ve o turuncu ceylanın var ya çok beğendim. Diğer ceylanlardan bende de var. Daha koyu renklerini aradığını yazmışsın. Ben de olanlardan çeliklememi ister misin?
|
Sevgili Sûz-i Dilârâ kediler muhteşem anneler-babalar-teyzeler-ablalar-abiler vee çok mu çok güzel minnaklar. Hele o minnakların birbirleriyle oynamaları otur seyret büyük bir zevk.
Ceylanları çok seviyorum, sardunyalar kaldı ikinci sırada. Çok teşekkür ediyorum, sağolasın ceylanın daha koyusunu bulamadım aranıyorum, fakat o renge yakın sardunya bulup aldım. Ceylan arayışına devam.
Birlikte biber diktik saksıya. Kolumun altından sırtıma, oradan da inan ol tepeme çıkıyor. Fakat onu fotoğraflayabilecek kimse yoktu o anda yanımda...