Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Teşekkür ederim münevverciğim, bu sitede olduğumuz müddetçe daha nice yeni bitkiler keşfedeceğiz. Resmen çocuk gibi olduk çıktık  çocuklar her gördüğünü isterler ya hani, bizde aynı o şekilde her gördüğümüz çiçek ay bu da güzelmiş şu da güzelmiş deyip alıyoruz.
Galiba bunun sonu olmayacak, inanırmısın bakımlarına, sulanmalarına yetişemiyorum artık, ben de şaşırdım, bundan sonra yok tamam artık diyorum ama sözümü tutamıyorum 
|
ablacım hiç sorma çok doğru diyorsun bunun sonu yok. inan bugün pazara gittik artık iki haftadır çiçekçilerin olduğu yere gitmiyorduk. bu hafta eşime ısrarla çiçekçilerin olduğu yeri gezelim dedim. eşim bana bir şartla gezeceğini söyledi çiçek almak yok. ona göre bak demesin mi, eh bende kabul etmek zorunda kaldım. ama ne yalan söyleyeyim gözüm
mandevillalarda kaldı. çok güzel kırmızı ve fuşya pembesi vardı.senin anlayacağın bana kalsa çoktan balkonda yerini almıştı amaaaa! eşim frene bastı. bence yanımızda bizi frenleyen birilerinin olması hiç fena değilmiş. sevgiler.