Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ihvan
Ziraat mühendisi çevremde çok kardeşim onların verdiği bilgiler teknik bu bilgileri tatbik edenlerin fikirlerini sormak istedim aradaki farkı anlarsın heralde değil mi. Bu durumda foruma sorma nedenim anlaşılmıştır sanırsam...
İkincisi kurulum masraflarını da ucuza getirmeye çalışmıyorum kurulum masrafları konusunda az çok bilgim ve hazırlığım var. İnşallah girişebilirsem bu işe zaten her türlü bilgi paylaşımı yaparım. Benim asıl sorduğum bahçe kurulduktan sonraki yapılan masraflardı sadece çünkü kurulum maliyeti düşündüğümden fazla tutarsa bakım gideri konusunda zor durumda kalabilirim diye düşündüm arkadaşın biri 100 dönüm için 10-15 bin yazmış biri de az önce 8 dönüm için 6500 tl yazmış yıllık bakım masrafı olarak kendisinden bilahare fikir alacam inşallah...
Üçüncüsü tanımadığınız bir kişi foruma fikir danışmaya geliyor niye atar yapıyorsunuz anlamıyorum "benden bu kadar son" bu nedir abicim ya memleket mi kurtarıyoruz veya batırıyor muyuz anlamadım. Biri yardım talep ediyor, ya yardımcı olursun Allah rızası için ya hiç oralı olmazsın...
|
Sayın ihvan
Ben şahsen atar yapmadım, yanlış anlaşılma olmuş.
70 dönüm bahçenin hafta sonları yetiştirilemeyeciğini söylemek istedim.
Soru ****** sorabilirsiniz bu formlar bu yüzden var.ama soruyu sordum cevabı beğenmedim olmaz.
Yıllık masraflar birazda size kalmış bir olay aslında.
Çok az bakım ve masraf yapanda var, çok yapanda var.kendi haline bırakanda.
Bu forumlarda daha önceleri bakım ile ilgili çok defa sorular soruldu. Geçmiş dönemlerde. Buralara bakabilirsiniz.
Ben bunları iyi niyetle söylüyorum, yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Öyle bir niyetim yok.
Çıkacağınız bu uzun yolda ALLAH güç, kuvvet ve sabır versin.hayırlı eylesin.
Sağlıcakla kalın.