Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi musculus
Bir şeyler öğrenmek istemek permakültür arkadaşımızınki gibi olur. Arazisi var fidanı ekmiş resimlemiş ve sorularını sormuş. Bilebildiği ölçüde arkadaşlar da cevaplamış. Lütfen bu forum bu şekilde devam etsin arkadaşlar.
|
Kardeş sen bu forumda kural belirleyici isen veya forumdakilerin çoğu senin gibi düşünüyorsa HAY FORUMUNUZ BATSIN YA.
İlla ki bahçesini hazırlayan mı soru sorabilir nerde yazıyor bu kural?
Benim olabildiğince kibar bir dil kullanmaya özen göstererek sorduğum birkaç sorudan neden rahatsız oldun?
Arkadaş sadece burası için demiyorum bütün forumların oluşturulma amacı ne?
Bilgi almak veya vermek dışında forumda bulunma amacın mı var?
Yoksa benim sorduğum sorudan veya soruş şeklimden veya verdiğim cevaplardan mı rahatsız oldun?
Sana verdiğim cevapları okusunlar yanlış birşey söyledi isem affola dedim senin için hayır duası edip helallik istedim konuşmamda seni rahatsız eden ne var?
Bir işim vardı uyandım şu siteye bir bakayım dedim uykum kaçtı uyuyamıyorum çok zoruma gitti böyle bir muamele olmaz ya adam gelir kötü niyetli olduğunu düşünürsün her türlü kötü muamelede bulunabilirsin, benim söylediklerimde böyle bir emare bulan varsa söylesin Eyvallah deyip çıkayım sitenizden.
Sen ve senin gibi düşünenlerin Allah müstehakını (hakettiğini) versin inşallah...