View Single Post
Eski 28-05-2016, 19:59   #415
Resulgur
Ağaç Dostu

Resulgur's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dongyul Mesajı Göster
Ben bugün Jersey lahanası (erkenci piramit beyaz lahana) ve brüksel lahanasını ektim bunların tam zamanı..

Karasal iklim ise o zaman sizde beyaz lahana, mor lahana, brüksel lahanası, havuç gibi sebzeleri ekebilirsiniz. (Ekebiliyorsanız bu saydıklarımı mutlaka ekin karşılaştırması yaparız) ^_&

ama sıcaklıktan etkilenen brokoli ve karnabahar biraz daha beklemeli bence karasal iklim olsa da tohumları 10-15 temmuzdan önce ekilmemeli.

Deneyimlerinizi mutlaka takip edeceğim ^^
Sn. dongyul ;

Mor lahanamız da var evet onun sayısı az olunca resim çekmedim, duyarlı bir arkadaş sağolsun her gün sulamış dip çürüklüğünden gittiler 3 5 tane kaldı elimde . Artık ekim dikim işlerine gittiğimiz yerde bakacağız şimdilik elimizdekiler yeterli olacaktır.

Biz bu sene kısmet olursa tayinciyiz bugün yarın yeni yerlerimiz açıklanacak, bu arada ilk tercihim de Niğde

Adana Karaisalı'nın bir köyünde 30 dönüm tapulu 60 dönüm hazine içerisinde ev 1000 adet zeytin 1000 adet şeftali ve karışık meyve ağaçları olan bir yere internetten baktım imkanım olsaydı satın alıp mesleği bırakırdım. Bakalım ilerde böyle bir düşüncem var Salma tavukçuluk sera v.b planlarım var. Hayırlısı diyelim

Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön