View Single Post
Eski 26-05-2016, 18:40   #2882
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
sevgili akçabardak ablam, bahçen güzellikten yıkılıyor. ortacalar almış başını bu ne coşku maşallah böyle, benimkiler de bir yaprak, bir yaprak çiçek açmayı unuttular. hala umutla bekliyorum.zakkumların harika pembe katlı olanın çok hoş kokusu vardır.bende birde onun sarısı var. oda onun gibi hoş kokulu. toz pembenin hastasıyım bu yıl köklerinden ayırıp çoğaltacağım. alaca yapraklısı birde bordo kırmızısından almayı düşünüyorum. çok zahmetsiz bir çiçek clamatis yine bütün güzelliğini konuşturmuş. gün güzeli adı üstünde güzel bir çiçekmiş abla birde kokusu varsa süpermiş diyorum.hani sen beğenmediysen diyorum, vallahi ben beğendim

Dutun da maşallah çocukken komşunun bahçesinde siyah dut vardı. ağzımız elimiz kapkara dut lekesi birde üzerimize illaki bir leke yapardık. sonra annemden bir güzel azar işitirdik. dut yaprağı sarmasını ben de maraşlı bir arkadaştan duydum fakat yemedim. yalnız senin İstanbul ıspanağını ekmedim. ağustos sonun da ekmeyi düşünüyorum tohumları bayatlamaz inşallah. bu arada pamuk çiçeklerim çıkmaya başladı yarı gölgeye ekmiştim. güneş gören yere şaşırsam olur mu? sevgilerimle selamlar.

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön