View Single Post
Eski 24-05-2016, 16:48   #482
serhatb
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 19-05-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Taşlıbahçe Mesajı Göster
Bu site akademik çalışmaların paylasıldığı bir yer, bu site amatör çalısmaların da paylasıldıgı bir yer ve bu site yanlışıyla doğrusuyla deneyimlerin paylaşıldıgı ve herkesin bu yollarla bir şeyler öğrendiği ve öğrettigi bir yer. Dolayısıyla bilen yazsın bilmeyen sorsun diyecegimiz dort duvardan oluşma bir okul değil, aksine paylaşımın motive ettiği bir okul, bir buluşma yeri...

Sizin "sulama" ve "gübreleme" yapmadığınız tarlanıza gelirsek, ya dönüm hesabınızda bir hata var, ya da bizim hiç bilmedigimiz, dünyadan farklı fizik kurallarının işlediği bir gezegende tarım yapıyorsunuz. Dönümde ortalama 75-100 ton arası kabak, üstelik bu kosullarda, fantastik bir hasat gibi geliyor kulağa.
bizim ona ayıracak vaktimiz yok. İsteyen tüm arkadaşlarımı hasat sonu davet ediyorum ediyorum hasata birlikte girelim. Geçen senede 300 m2 seradan 15 ton yerli domates nasıl alınır demişti bir arkadaşım bala ilçesinden geldi gördü, yine tüm merak eden arkadaşlarımı davet ediyorum. en içten dieklerimle de kendini bilen tüm kardeşlerimi selamlıyorum.

serhatb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön