View Single Post
Eski 24-05-2016, 11:55   #2587
Rıfat Tosun
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 06-05-2014
Lilium dan alıntı.
"Sayın Rıfat Tosun, bu işi amatörce yapabilirsiniz, amatörce yaptığımız yerler de var profesyonelce yaptığımızda bu bizler için bir sıkıntı olmaz benim bahçemde küçük ve bir sürü yanlışlar var kime ne der geçeriz, fakat paylaşımları bilgilendirmelerimizi yaparken doğru olan üzerine yaparsak büyük kapama bahçe kuran ticari anlamda bahçe kuran arkadaşlara yardımcı oluruz yanıltmamış oluruz.

Birde şu seyreltmeye gidilir sözcüğü o kadar kolay söylemişsiniz ki, çok kolay basit gibi ifade etmişsiniz, başıma geldiği için yazıyorum o kadar zor ki aslında bunu yaşayınca anlayacaksınız şimdi ne söylesem ifade edemem.""
Öncelikle Kimseyi yanıltmak gibi bir düşüncem olmadığını belirteyim.
Doğru olan nedir???
Sizin Yazdıkarınızmı?
Ziraat Mühendislerinin söylediklerimi?
Zirai ilaç ve gübre satanların önerilerimi?
Fidancıların tavsiyelerimi?
Ben Bahçemde yaptığım nacizane uygulamadan bahsettim. Doğru veya yanlış.
Aldığım sonuçlarıda burda paylaştım.
8x6 dikimden 4X6 ya beni geçiren arkadaşım Melih Bey kendisi ABD de california da yaşayan yüksek ziraat mühendisi aynı zamanda orada bir üniversitede tarım teknolojileri öğretim görevlisi.
Şimdi kime inanacağız???
Birilerini yönlendirmeye çalışmak yerine, uygulamaları ve aldığımız sonuçları paylaşmanın daha verimli olduğuna inanıyorum.
Bahçedeki bir ağacı sökmenin nesi zor... hiç ama hiç anlamadım
dün bahçeye uğradım ve akşam üzeri bir ağaçtan 7 li salkım oluşturmuş ancak 2 yanesini atmış bir ceviz gözünün resmini buraya koyuyorum.alacakaranlıkta çok net çıkmamış ancak yinede anlaşılıyor

Düzenleyen Rıfat Tosun : 24-05-2016 saat 16:44
Rıfat Tosun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön