View Single Post
Eski 23-05-2016, 19:11   #41
MustafaTepe
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-05-2016
Unhappy Topraksız Tarım

Arkadaşlar
Tüm enerjimi domateslerime verdim dün akşam ölçtüm ec 2 ye ayarlı idi sera bekçisinde aldığım ec metre 2,1 ölçtü bu sera bekçisinde ince ayardan kaynaklanıyor olabilir. Ph ise 6,5 civarı idi. Fideler tam bu gün 1 haftalık ama dikdikden sonra ne yağmuru ne de rüzgarı eksik olmadı ben de dün fazla rüzgardan etkilenmesinler diye küçük kazıklar hazırlayıp onları kelepçe ile sabitledim resimlerini geç de olsa paylaşacağım. Sizden ricam lütfen fidelerim zarar görmeden bana faydalı olacak görüşlerinizi bildirmenizdir. Sistem sabah 7 de başlıyor sulanmaya 2 saatde 4 dakika bu akşam 7 ye kadar 7 kez sulanıyor. Besin şurubunu Kudret bey hazırladı. Birtime yakın yine siparişini vereceğim. Sağolsun ne zaman arasak sorunumuzla ve sorularımızla ilgilendi. Ama ben artık onu rahatsız etmekden çekinir oldum. Bu arda saksılar 60*40-22 ve her saksıda 2 fide var bunu seyrek diyen olabilir ama burdan okuduklarımdan edindiğim tecürbeyle böyle yaptım. 2 aydır topraksız tarım aşığıyım ve bu işi ilerletmeyi düşünüyorum. Kısmet olursa tabii. Evet şimdi sizlerden değerli tecürbe ve fikirlerinizi bekliyorum.

MustafaTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön