Sevgili gilan,
Sizinle olan tanisikligimiz taa kac yil oncesine dayaniyor. Maalesef cam agacimiz ne yaptiysam dayanamadi.Getirdigim gunden beri bir turlu yerini begenememisti. Ben kurtarmaya calistim o daha nazlandi ve ayrilmak zorunda kaldik. Siz demissiniz yurtdisinda yasadigim icin cekiniyorum diye ama cekinmeyin nolur. Sizin guzel yazilariniz yureginiz hikayeniz bize yeterde artar. Hem bakin bende Ingiltere'ye geldim ama burada bulamadigim seyleri yine ozluyorum

Benim burada bulduklarimi da arkadaslarim ozluyor ama iste hayatta boyle birsey
Bahce sayfanizi soyle uzunca oturdum okudum; ne guzel bir nimet Califonia'da yasamak. Cennet gibi bir yerde kendi cennetinizi yaratiyorsunuz ! Meyve salatasi agaciniz ooh ne guzeldir yenmeye doyulmaz.California'da bile Trabzon hurmaniz var super

) Trabzonlu hurmalar ne mutludur California'nin havasindan;omur boyu tatil ! Saksi secimlerinizden tutun herseyinizi izlemek ayri bir guzellik.Evimde izlerken benim icim ferahladi inanin !
Size tavsiyem
http://www.bigleaforchids.com'dan bir orkide edinmeniz. Bu nursery'in sahibi peter lin'in Phalaenopsislere ait ozel bir forumu da var; kokulu kokusuz cok guzel bitkileri var. Inanin ben Amerika'da yasasam dayanamazdim herhalde orkide almamaya

Master icin Amerikaya gelirsem hemen onlarin kapisindayim.