View Single Post
Eski 23-05-2016, 00:10   #3908
YeniGine
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Jakin Mesajı Göster
Sevgili YeniGine yanılmıyorsam ilk çiçeğini açan kaktüs plastik saksıda, daha sonra açan toprak saksıda gibi gördüm..
Benim kaynana topuzlarımda da aynısı oldu.. İlk plastik saksıdakiler, daha sonra toprak saksıdakiler açtı..
Bu mevsimde plastik saksı daha çabuk ısındığından olabilir sanki.. Böylece farklı zamanlarda çiçek görmemizi sağladığı için gayet iyi olmuş iki ayrı seçim.. Çiçekleri nefis..

Geçen yıl ben begonyamı saksıda öldürdüm..
Maşallah begonyalar bahçede çok güzel görünüyorlar, sedumlar da yer örtücü gibi etraflarını sarmış.. Keyifli seyirler..
Sevgili Jakin ben ekerim-dikerim-su bulur isem sularım. Hiç ayrıntılara dikkat etmiyorum ve söylemiş olduğunuz ayrıntıda evet çok haklısınız; bence de doğru. Plastik-toprak saksı.
Begonyalarım maşallah hem büyüdüler, hem de güzel çiçeklendiler. 2 gündür güzel yağmur yağıyor bugün yine komşumun bahçesindeydim ve sedumlar sanki 2 günde daha bir yayılmışlar gibi geldi bana. Geçen sene kasımpat almaya gittiğimizde kasım ayı imiş demek ki 20 tane viyol içinde almış idim. Minicik minicik idiler. Böyle giderse inşallah seneye bahçenin o kısmını örterler.
Çok teşekkür ediyorum, sağolasın.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön