Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar
Rüzgarı bol olduğundan Yerleşkemizin adı Esenbel. Kullanacağım alanda oldukça güneş görüyor. Sanırım randıman alamayacağız. Artık bir kere aldık, deneyip göreceğiz...
Çim alanlarda başarı sağlamak istiyorsanız zirai ilaç kullanmanız şart. Bende doğaya saygı duyuyorum ama ilaç kullanmadan başarı sağlamanın olanaksız olduğunu çokça deneyimlediğim için, ilaç kullanımını normal görmeye başladım artık.
|
Serdar Bey cok oluyorum biliyorum ama son olarak bir iki sorum olacaktı

Bunu çim bölümünde de sordum ama şimdilik oraya ilgi az oldugundan daha cevaplanmamış cok soru var..Arastırmalarımdan anladıgım kadarı ıle NPK çeşitlerinden veren var bazen amonyum nitrat veren bazen DAP ya da hazır satılan vilmorin yok genta.nın çim gübreleri..Aklım bu konuda karışık NPK versek hangisini vericez 15 15 15 mı 20 08 16 mı ve bunun gibi bir sürü kombinasyonlar var...yılda kac kere vericez hangisinden vericez ..siz kısaca ayları da söyleyerek ne verdiğinizi bir yazsanız bende bu işkenceden kurtulsam..Bizde Nevsehir.de olduğumuz için iklimimiz hemen hemen aynı..O kadar cok gübre çeşidi var ki kafam basmıyor artık

Son olarakda bızım çimler 1 aylık, geniş yapraklı ılac ıcın daha gucsuzmudurler bıraz daha beklemelımıyım sizce?
Valla ne soylesınız haklısınız cok oldum