View Single Post
Eski 18-05-2016, 23:02   #14
Erdinç Tümer
Ağaçsever

Erdinç Tümer's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2016
Selam arkadaşlar.Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Sn. megbilgi evet,drenaj borusunu yanlış kullandığımı şimdi fark ettim.Sn. efe446 beyin dediği gibi baştan sol baştan hortum ile de yapılabilirmiş ama aklıma gelmedi ve hortumla düzeltmek daha iyi olacak sanırım.Sn.efe446 (paparayı yemek) deyimi bizim burada da sık kullandığımız bir deyimdir.Papara malum olduğu üzere eski bir yemek çeşididir.(bknz.goole)
Sn.shawshang ve ekom84 balkon korkuluk alemünyumları işçiliği iyi ve sağlam duruyorlar ve pimaş boru plastik kelepçe ile korkuluklara bağlı ve pimaşın ağırlığı balkon mermerin üzerine binmekte fakat fazla bir ağırlık yok.
Sn. malbman dediğiniz izni içişleri bakanından almam için önce sizlerinda yardımları ile sınıfı geçmem gerekecek.Hanımın aklına bu sistem hala yatmadı(su da domates mi yetişirmiş? diye söyleniyor
Arkadaşlar balkonum 08.00/19.00 arası direkt güneş ışığına maruz kalıyor.Güneşin etkisini azaltmak için tül kullanmayı ve deponun yalıtımı için zeminden 5-10 cm.yukseltip strafor ile kaplamayı düşünüyorum.

Erdinç Tümer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön