Merhaba gilancığım, günlerdir bahçe sayfanda uzun uzun kalabilmek, her satırını okuyup, bilgi edinmek, önerilerinden faydalanmak ve doyumsuz anlatımının tadına varabilmek için fırsat arayıp durdum.

)
Önce kocaman bir maşallah. Sağlıkla büyütün inşallah meleğinizi, eşinle, çocuğunla, tüm sevdiklerinle, güzel evinizin, harika bahçenizin, tüm bitkilerinizin tadına doya doya varmanız en içten temennimiz kızımın ve benim. Bahçe sayfanı gezdiğimi görünce çok çok selam yazmamı tembihledi, öpüyormuş kuzucuğu.
Bende kırmızı aksesuarları beğendim.

Turkuaz saksılarını, eski ev sahibinin bahçede bıraktığı diğer turkuaz saksıyı ve süs havuzunu, çakıl taşlı girintili çıkıntılı zeminini, kayrak taşlı gizli bahçe köşeni, mor salkımlı çardağını, amcanızın el emeği ahsap masayı, mor çizmelerini eldivenlerini, çiçek yüklü el arabanı ve rengarenk heucralarını çok ama çok beğendim, bak bak doyamadım acerlerin, saksı arajmanların, sebze yataklarınla heyecanlandım, hayallerine kavuşuyor olmana mutlu oldum.
Sevgiyle kucaklıyor, kolaylıklar diliyorum. iyi ki varsın sevgili gilan, bahçende olmak büyük keyifti..