Sn Tezel ve Sn Efe
Sizlerin calismalariniz burada okuyan herkese degerli bilgiyi sunuyor. Biliyorsunuz daha once Levent Ali Bey ile bir kampanyada birlikteydik. Yeniden yapabilmeyi istiyorum. Gerekli ve ya faydali bulup bulmamak sizlere kalmis, zorlayamam.
Aklimdaki su,
Tartes`den teminederek Kal.Nit, Am. Nit, Pot Sul., MKP ve Madrasol ( Vetman ) dan Fe
kendim alip sizlere ulastirabilirim. Ambalaj agirliklarina bakarsak kaba bir hesapla 250 litrelik kitler yapilsa her durumda 100 kit yapilir, Kal nit. disindakilerden bir okadar daha kalir. Ben para istemedigime gore cok ama cok ucuza malolur. Kampanyaya girenlerin sayisi hicbirzaman 100 u bulmaz. Bir sart konur, alip uygulayanlar forumda paylasirsa ikincisi de ayni fiyat denir, paylasmayana ikinci verilmeyebilir ( duruma gore ).
Sizler olur deyin ben varim, verecegim para at degil deve degil tutsa tutsa 100 dolar olsun. Binlerce km uzaktan forum arkadaslarima bir destek. Paylasimlar artarsa izlemenin zevki yeter bana.
Sizin sisteminiz farkli oldugundan, en buyuk finansman destegi isteyen mikrolarda falan ayni katkiya varim. Hangi malzemeden nekadar katki yapabilirim ki ucuza malolsun arkadaslara, oturur konusuruz.
Bosa konusmadigimi, yapacagimi taniyanlar bilir, daha once yapmistik Sn Levent Ali ile birlikte, nasil derler, yaptiklarimiz yapacaklarimizin garantisidir.
Sizleri zorlamak istemem, kim varsa ben de varim.
Calismalarinizda basarilar. Saglicakla kaliniz.
|