Arkadaşlar yeni fideleri sipariş verdim bugün elime ulaşacak,yukarıda fide yenilemesi yapma hususunda sorduğum soruya cevap verecek varmı?Akıl akıldan üstündür varmı fide yenilemesi için kolay bir yol?
birde şunu paylaşmak istedim geçen arkadaşın birinden koyun gübresi ile az demir vitamini almıştım.bir kovada karıştırıp bir tülbent bezinden süzmeye çalıştım baktım yavaş oluyor elek aralığı biraz daha geniş bir süzgeçten geçirdim ve sulama borusuna döktüm

.bu sefer büyük parçalar kalmış sanırım sulama borusu delikleri tıkandı döktüğüm sıvı olduğu gibi kaldı.neyse çok uzatmayayım meseleyi ancak şu şekilde çözebiildim saksıyı yatırdım bir saldalyeye boru ucunu yasladım ve sulama borusu içine iyice bahçe hortumunu sokarak suyu açtım.içindeki sıvı olduğu gibi dışarı çıktı.delikler açılmış oldu

.lakin bu seferde delikler tam açılınca sulama çok hızlı olmaya başladı.bilhassa alttan 8-9.deliklerden itibaren aşağıya sulamayı çok yapıyor bu sefer üsttekiler tam sulanmıyor gibi geliyor.yarıya kadar mıcır doldursam çözüm olurmu? (üstlerin sulanması için-suyun hemen boşalmaması için) saygılarımla