View Single Post
Eski 10-05-2016, 17:14   #53
kiziltan
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 28-04-2013
Damda 12 m2 Hidroponic Sera Yapimi ( Leventali ) basliginda uzun zaman once evde gubre yapimi tartisildi. Formuller onerildi. Cekince cok az miktarda kullanilan gubrelerin buyuk ambalajlarla satilmasi ve pahali olmasindaydi.

Kendim icin aldiklarindan birkismini ucretsiz olarak Sn Levent Ali`ye gonderdim, toptan aldigi digerleri ile hazir gubre kitleri yapti ve tum zahmetine katlanip isteyenlere maliyetine yolladi. Bunu ikinci sefer de yapti. Sonuc ne oldu alanlar kullandi mi bilmiyorum.

Bu isleri yaparken, yapilamaz ve ya yapilmasina gerek yok gibi mesajlar aldik , sonunda yaptik. Elimde olan ve talep halinde yollayabilecegim mikrolar ile 200 litrelik 400 kadar kit yapmak mumkundu ama isteyen olmadi sanirim.

Bu sefer daha basit bir sistem ile formuller onerildi. Megbilgi ( mesaj 46 ) bir oneri ortaya koydular, dogrumudur bilmiyorum ama Sn Ateskaptan gubreyi yapraktan uygulayip denemis ve hem basarili hem basarisiz uygulamalari yazmislardi. Tum bunlari birlestirip birseyler yapmak mumkun.

Gubre arayip, kilo olarak az miktarda isteyen varsa burada arkadasimiz vetman var, sitesinin adi madrasol, bu malzemeleri kilo olarak satiyor.

Herkese basarilar

kiziltan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön