Merhaba İdris Bey , bu kadar çok bilmek istediğinizi bilseydim inanın formüllerinide yazardım sırf üşengeçliğimden yazmadım

benim herhangi bir ticari kaygım yok olsa bunlarıda yazmazdım buraya ama her Türk insanı gibi ufaktan ticaret yapmak çok hoşuma gidiyor sizede tavsiye ederim hem çevrenizde genişliyor bu sayede. Ben evde yapılan hiçbir tarım şeklinin profesyonel olacağına inanmıyorum. Bu yüzden insanlara evde yapılabilecek olanı sunmak istedim bu işin tekele indirilmesi ne kadar doğru sizin takdirinize bırakıyorum.
Ben elimden geldiğince konuyu basite indirgeyerek kendimde evde denemiş olduğum besin eriyiklerinin tarifini yazdım. Bu size basit gelebilir ama bu işe yeni başlayanlar için uygulanabilirdir.
Ben size bu eriyiklerin içine 0.032 gr sodyummolibdat eklemeniz gerekiyor diyebilirim 0.05ppm dir değeri ama diyorumki evde kullanmayın ne gerek var
Bir tutam kalsiyum vs falan demişsinizde evinde kaç kişinin hassas terazisi var kaç kişi evdeki tartısını kalibre edebiliyor

evinde herkes Çin malı sinbo tartı kullanıyor biz ise onlara 0.032 gr mı tartın diyelim

komik olan bu olmaz mı?
Piyasadaki gübrelerin bir çoğunun oranı aynıdır. Oranları farklı olanlarınkinide bu sayfada elimden geldiğince hesapladım. Sizinse varsa değişik onuda hesaplarım. Bu arada ismi duyulmamış gübreleri almanızı önermem drt markası kullanıyorum ben gayet memnunun.
Forumda kaç kişi evde kendi besin eriyiğini hazırlamıştır acaba merak ediyorum? Çoğunluk hazır olarak temin ediyor bunun asıl sebebini son yazdığınız cümleye bakarak anlayabilirsiniz. Ben forumda yazılan hiçbirşeye kırılmam alınmam merak etmeyin