Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dongyul
Sayın tarla kuşu; uyguladığınızı görünce çok mutlu oldum ^^
- Bende bir zamanlar bu tekniği Japon bir amcadan öğrenmiştim. Bu tekniğin herkesin öğrendiğini, uygulandığını görmek çok hoşuma gidiyor ne güzel bilgi paylaştıkça çoğalıyor ve güzelleşiyor. (Bu teknik bugün bir domatesimi kurtardı tünel serayı açarken naylonu çok hızlı açtığım için bir domatesin kafa büyüme dalı kırıldı, şükür budarken bir yedek bırakmıştım  )
- Her şey çok güzel görünüyor. Açıkçası şaşırdım açık alanda biberleriniz, domastesleriniz ve tabi ki de kabağınız meyveye dönmüş. Çok erkenciler ben tünel sera yapmama rağmen halen meyveye dönen domatesim olmadı  kıskanmıyorum  sadece özendim
- Söylemeden edemeyeceğim sebze tarhlarınız çok güzel olmuş ateş tuğlası güzel fikir zarif ve güzel görünüyor ^^
|
Sevgili dongyul, sayfanın sıkı takipcinlerindenim. Biz hobiciler için çok profosyonel bilgiler var sayfanda. Dediğin gibi bilgi paylaşıldıkça çoğalır.
Sebzeye dönen fidelerim genelde hazır büyük aldıklarım. Ama kendi yetiştirdiğim domates fidelerinde de bugün domates oluşmuş.
Ateş tuğlarının yeni yaptım. İki tane tahta yapmıştım ama bu daha kalıcı olacak gibi geldi. Beğenilerin için teşekkürler.
Sağlıkla kal...
İlk meyveleri koparttım. İkincileride kopartayım o zaman. havalar birden soğuyunca fideler büyümedi, çiçeğe döndü. Salatalıklar daha 5-6 yaprak ama en az herbirinden 4-5 salatalık kopartıp attım.