Arkadaşlar,
dün Paul Shirley'e, bir kaç soru sordum.
- silverpink'ten 14 çelik istenmiş var mı elinizde o kadar dedim.. Sorun yok mesele olmaz, dedi.
-Toplam çelik isteğimiz 120'yi geçti, daha da artıyor, dedim. Diyor ki, "AB dışına kutu yollarken çok büyük kutu yollamamayı tercih ederim, gümrükte riskli olabilir". "O yüzden, siparişi bir kaç küçük kutuya bölüp yollamayı tercih ederim, eğer ben yollayacaksam" diyor..
Tabi bu da, buradan posta masrafının artması demek.. belki de en mantıklısı, hepsini bir kargo şirketine benim verip kargoyla yollanması.. Yoksa birkaç kutu normal postayla aynı fiyata gelir nerdeyse değil mi..? Ne dersiniz? Tabi bunu sonra da tartışabiliriz de, haberiniz olsun böyle bir durum var.. Belki de listeyi önumuzdeki cuma (31 Agustos)'ta kapatsak mı? Memet Bey? Hem sonraki hafta da ödemenin nasıl yapılacağını kararlaştırırız beraber, kesin liste ile..
Ropörtaj seve seve veririm dedi.. Tabi benim bir fotoğraf makinesi ve ses kaydı cihazı edinmem lazım.. İnşallah hallederim.
Kendisine listemizin bağlantısını da yollamıştım: "ayrıca sipariş vermenize gerek yok, liste son halini alinca haber verin, ben listeden bakarak ayarlarım siparişi" diyor.. İyi oldu bu liste işi gerçekten..
Hepinize selamlar..
Düzenleyen cezzar : 10-09-2007 saat 17:44
Neden: türkçe karakterler
|