Sevgili arkadaşlar hani hep diyorum ya amatör aç gözlü olur diye. Arkadaşlarımız balkonunda bitki yetiştirmek istiyor ama domates biber patlıcan vs vs her türlü bitkiyi olsun istiyor ve benden hepsi için ortak besin istiyor. Bende kendilerine topraksız tarımda bitki besin eriyikleri her bitki için ayrı ayrı hazırlanır, ama bunlar arasında uçurumlar yoktur her besin her bitkiyi besler öldürmez ama verime gelince kendini gösterir beklentileriniz fazla abartmayın amatörce gönül eylemek için neticeye razı olmalısınız diyorum. İşe başlarken herkes kabul ediyor ama iş biraz zaman geçince şikayetler başlıyor.
Sevgili arkadaşımız smnvrl nin salatalıkları çok ta kötü değil gördüğüm kadarı ile çok hassas ola salatalığın yaprakları çok güzel meyve tutmuş ama hepsini besleyememiş zira smnvrl arkadaşımıza ortak kaydı ile besin yollamışım. Besinlerimiz hepsi denenmiş hepsi iyi neticeler vermektedir. Iğdır da Eskişehir de profosyonel salatalık seraları var arkadaşlarımızın üretim yaptıkları. İçiniz rahat olsun.
|