Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yelizk
merhaba bende köyde bir ev yapmayı düşünüyorum ama plan konusunda kararsızım. kızımın isteği üzerine dublex yaptırıcaz mecburen  alt katta salon mutfak birlıkte olsun istiyorum tabı bir oda ve banyo wc ust katlarda da 1 banyo wc ve 3 yatak odası cok buyuk ıstemıyorum temizlık manyağı olduğum için kucuk ve az esyalı bır ev olsun ıstıyorum  alt kat 90 merte kare olacak sekılde verandalı falan olsun dıye hayal edıyorum ama kafamda cok netleşmedı fikir verirseniz banada çok mutlu olurum teşekkur ederim şimdiden
|
Plan konusunda benimde o kadar kafam karışıktı ki anlatamam. Ama mimarım her türlü ikna etti. Önemli olan mimarınızı işini seven ve en önemlisi tecrübeli biri olması. Özellikle üstüne basa basa söylüyorum tecrübeli.. sonrası zaten kendiliğinden gelecektir.
Bende dublex düşünmüştüm ama iç anadolu da iklim koşulları ve kullanım konusundaki zorlukları nedeniyle vazgeçtik. Ama tabi zevk meselesi. Umarım sizde hayalinizi gerçekleştirir ve burada bizlerle paylaşırsınız.
Temelde felaket derecede demir kullanıldı. Temel taş ve toprakla doldurularak üzerine beton atıldı. Şuan temel bitti ve kolonların kalıpları çakılıyor. Benimde kafamda biraz biraz canlanmaya başladı ama heyecanla bekliyorum. Heralde merakım duvarlar örülünce ve odaları görünce gidecek.
