View Single Post
Eski 29-04-2016, 14:16   #734
münevver48
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sarmaşık güllerin bir harika, bunlar yediveren mi? çok güzel açmışlar münevverciğim sardırmak için evin de müsait, bizim evlerimiz yan yana olduğu için bu şekilde sardırmaya müsait değil malesef. sevgiler
[COLOR="Silver"][/COLOR

sevgili akçabardak ablam, çok teşekkür ederim. sarmaşık güllerim ve diğer güllerim yediveren olduğunu düşünüyorum. 10 yıllık bahçem ve güllerimin bakımını eşimle birlikte yaptığımız için izlenimlerimiz biraz da tecrübemize güvenerek yazıyorum.tabii gül ustası değilim. ama gülleri çok seviyorum bahçemde en çok gül var yaklaşık seksen kusur gülüm olacak. tabi aynı renkten üç, beş kök dikmişim.bir kaçı dışında bahar da dahil hepsi yılın farklı zamanlarında tekrar çiçekleniyor. çiçekleri baharda ki gibi büyük olmuyor. bu birazda iklimden dolayı olduğunu düşünüyorum. yazın çok sıcaklarda ve kış mevsimi dışında üzerinden bir iki de olsa gülsüz kalmıyor. bu arada çoğu gülüm kokulu böyle olunca da güllere doyum olmuyor. bahçem de şu anda bununu nereye çevirsen farklı koku geliyor.birde kulağına koro halinde arı sesi .fırça çalısının altından geçilmiyor. galiba arılar en çok fırça çalısını seviyor. eskiler boşuna dememişler üç kuruş fazla olsun ama kımızı olsun diye, ben bunu arılara diyorum. sevgilerimle

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön