Sevgili YeniGine, bu yıl kış soğuk geçti. İş yoğunluğum, azıcık ihmalkar davranmam en başta sardunyalarımı ve bir kaç nadide bitkimi kaybetmeme sebep olunca, hevesim kırılmıştı, üzülmüştüm. Evimizi giydirmeye karar vermiştik geçen yaz, büyük bir tadilata kalkışmıştık. Kışa girmeden yalıtım yaptırdık. Canı sağolsunlar ustalarımız o kadar tembihlememe önlem almama rağmen çimlerime, saksılarıma, süs eşyalarıma öyle hoyrat davranmışlar ki, başlarında duran kimse olmayınca bahçem epeyce zarar görmüş. Çok çok üzüldüm, hevesim kırıldı, moralim bozulmuştu fakat havalar ısınmaya, bitkilerim canlanmaya başlayınca içim yine umutla doldu. Motive oldum, yenilendim. Fırsat buldukça yine bahçemde olacağım, paylaşımlarda bulunacağım Allah kısmet ederse.. Uğradığın için teşekkür ederim, özlemişim.
Sayın
Elbereth Ağaçlar.net ailesine ve aramıza hoşgeldiniz. Dona dayanıklı mevsime uygun bitkiler ve biraz araştırmayla siz daha güzellerini başarırsınız inanın.

Biraz emek ve araştırmayla başarılmayacak şey yok. Şimdiden kolay gelsin..

)
Sayın
s.serdar, Fotoğraflar geçen yazdan, gündüz gözüyle bakıp incelemek lazım mazıları. Kontrol altına alalım teşekkür ederim.
Hoşgeldin sevgili
gilan Pozitif enerjin ekran karşısından bile yansıyor, mesajını görünce çok mutlu oldum.

Ne iyi ettinde uğradın. Hostalarım güzel geliştiler, geçen sonbaharda böldüm boşluklara taşıdım, bu yılda coşkuyla açarlar inşallah. Bu bahar iki tür clematis daha edindim, çok yıllık zahmetsiz bitkiler vakit sıkıntısı olanlar ve Ankara iklimi için ideal, iki bitkimle de sayende tanıştım sık sık kulaklarını çınlatıyorum.

İberis ve mor obrizyalarım en coşkulu dönemindeler şu an. Keşke daha uzun süre çiçeklenselerdi.. Saksıdan taşan bitkilerim ön tarafta mor campanula, arka tarafta yer örtücü sedum. Yine gel ve sevgiyle kal gilancığım. Hayırlı haberlerini gördüm çok çok mutlu oldum. Daha geniş bir zamanda incelemek, bilgi edinmek ve hayran kalmak için mutlaka uğrayacağım sayfana. Sevgimle kal.