View Single Post
Eski 26-04-2016, 20:47   #5
gilan
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
Sanırım 1 saatten fazladır sayfana takılıp kaldım Gilan
Yani, nasıl anlatayım bilmem, ansiklopedik bir bahçe oldu burası, ne öğrenmek istiyorsan bu bahçede, ne görmek istiyorsan bu bahçede.
Ha.. fotoğrafların güzelliği ise ayrı bir konu ama en çok o güzel ifadelerinle bahçenin heyecanını paylaşmanı seviyorum

Unutmadan yazayım, oyumu kırmızı şemsiyeden yana kullanıyorum her ne kadar karşı olsan da
Ben kırmızı mor ile yan yana çok severim, Kırmızı şemsiyenin altına mor sandalyeleri koy, yanına birkaç aksesuar yerleştir, gör bak nasıl güzel görünecekler

Yahu teee üç senedir sakladın mı sen o tohumları, bir de çimlendirdin ha...
E sen yeşil parmak da değil, yeşil ellisin o zaman
Çılgın Akşam sefalarını çok beğeneceksin, akşamüzerleri müthiş güzel kokarlar.

Bak daha birkaç konuya değinecektim ama bu kadar çok sayfa gezince unuttum işte, şimdi yeniden sayfalara dönmeyeyim, geç oldu, bir ara neleri kaçırdığıma bakarım yine.
Sana bol bereketli bir sezon ve kolaylıklar diliyorum.
Sevgilerimle...

Sen sağ ol ve hep var ol Adalet Ablacım.

Şemsiye o mu olsun bu mu olsun derken kaldık öyle. Ben de mevsim geçmeden sebzelerle uğraşmaya dalınca ilgilenemedim. O konuya döneceğiz şimdi tekrar.

Çılgın akşam sefaları çok güzel çimlendi. Yere ektiklerimden şu ana kadar 8 tane çıktı. Büyürlerse yeter de artar bile. Bardağa ektiğim ikisinden de biri çıktı, çok güzel büyüdü. Çiçeklerini görürüz sanırım. Sana dünyanın öbür ucundan el sallarlar.

Name:  IMG_3269.jpg
Views: 549
Size:  27.5 KB Name:  IMG_2914.jpg
Views: 547
Size:  16.7 KB

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön