View Single Post
Eski 26-04-2016, 17:47   #5645
ngzs
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 17-05-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi minikivi Mesajı Göster
Sayın lilium size katılıyorum, diğerlerinin ne sattığı da belli değil. 11 senedir bu işin içindeyim, elindeki fidanları satmak için bu formda gizli tanıtımlar, üstü örtülü reklamlar yapilıyor elindeki fidanları satmak için yeni yatırımcılar yanlış yönlendiriliyor. Sözüm ona klavye mühendislerine sesleniyorum, Yabancı kaynaklı ceviz bahçelerinin resim ve video görüntülerini yayınlayıp reklam yapmayın. Bir çok yatırımcıya önemli bir kaynak olan bu forumda altına imzanızı koyabileceğiniz ve kaynağı belli olan iki resim yükleyinde görelim. Kimse yanlış değerlendirmesin şahsım adına konuşuyorum, ben gerçek üreticiyim, hem meyvesini hem fidanını satarım, senede 300-500 pedro fidanı yaparım onlarda daha tarlada satılır ve '' sertifika '' sızdır. Bu foruma üye olan birçok ceviz severe de istektekleri üzerine ücretsiz aşı kalemi göndermişimdir ve göndermeye devam edeceğim.
saygılarımla.
Resimdeki aşılarımı 1 buçuk ay önce yaptım ve henüz hiçbir hareketlilik yok . eğer tutmazsa bana aşı kalemi gönderebilir misiniz?

Eklenen Resimler

ngzs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön