Sevgili
Adalet hanım'cım, ne sen söyle ne ben söyleyim, bir dokun bin ah işit. Pazar günü o kadar moralim bozuldu ki, inşaat evciğin önüne sıçramış. Su teşkilatı baştan yenileniyor, her taraf kazılmış.
Hatta şeritli engereğin görüldüğü taraftan su borusu geçtiği için yılan ve kertenkelelerin gelebileceği açıklık bırakılmış. Fotoğraf çektim ama iyice küçülttüm ki bakarken tekrar moralim bozulmasın.
Önceden orman gibi gür ve yeşil olan genel görüntü aşılardan dolayı kuşa dönmüş. Bu halini hiç sevmedim.
Her yerde odunlar, tuğlalar kiremitler, of ki of.
Bende de bir isteksizlik, bir bezginlik tohum ekmekten hiç vazgeçmem sanırdım, bu sene pek tohum ekmedim. Ektiklerimin de bazıları çıkmadı zaten.
Bahçenizin satışına en çok karşı çıkanlardan biri de bendim ama haklıydın, bu işlerle tek başına uğraşmak, gitmek gelmek çok zor. Arkadaşların çok güzel bahçe ve bitkileri var hep birlikte gezeriz.
Çok çok sağ ol, yine de beğendiğin için teşekkür ederim. Görmediğimde gözümün aradığı canım
Adalet hanım'ım, güzel yorumlarından mahrum etmezsin bilirim, her zaman beklerim.