View Single Post
Eski 26-04-2016, 16:00   #3884
Sevgi Durul
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Sevgili Adalet hanım'cım, ne sen söyle ne ben söyleyim, bir dokun bin ah işit. Pazar günü o kadar moralim bozuldu ki, inşaat evciğin önüne sıçramış. Su teşkilatı baştan yenileniyor, her taraf kazılmış.

Name:  1.jpg
Views: 599
Size:  53.6 KB

Hatta şeritli engereğin görüldüğü taraftan su borusu geçtiği için yılan ve kertenkelelerin gelebileceği açıklık bırakılmış. Fotoğraf çektim ama iyice küçülttüm ki bakarken tekrar moralim bozulmasın.

Name:  2.jpg
Views: 578
Size:  65.7 KB

Önceden orman gibi gür ve yeşil olan genel görüntü aşılardan dolayı kuşa dönmüş. Bu halini hiç sevmedim.

Name:  3.jpg
Views: 564
Size:  45.1 KB

Name:  4.jpg
Views: 556
Size:  55.1 KB

Her yerde odunlar, tuğlalar kiremitler, of ki of.

Name:  5.jpg
Views: 564
Size:  32.2 KB

Bende de bir isteksizlik, bir bezginlik tohum ekmekten hiç vazgeçmem sanırdım, bu sene pek tohum ekmedim. Ektiklerimin de bazıları çıkmadı zaten.

Bahçenizin satışına en çok karşı çıkanlardan biri de bendim ama haklıydın, bu işlerle tek başına uğraşmak, gitmek gelmek çok zor. Arkadaşların çok güzel bahçe ve bitkileri var hep birlikte gezeriz.

Çok çok sağ ol, yine de beğendiğin için teşekkür ederim. Görmediğimde gözümün aradığı canım Adalet hanım'ım, güzel yorumlarından mahrum etmezsin bilirim, her zaman beklerim.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön