Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gunes tor
Sizde kötü uyandınız, çatacak yer mi arıyorsunuz da benı sectınız? Kendimi üstün görsem buraya birseyler danısmak ıcın yazı yazmam.. Bu basit mantıgı kurmanız zor olmasa gerek degil mi..
|
Yanlış anlamışsınız beni. Kimseye çatmak ve akıl vermek gibi bir niyetim yoktu.
Çim işinin önemli olduğunu, deneme yanılma yöntemlerine pek açık olmadığını, çim tohumu ve karışım hazırlama ile rulo çim yetiştiriciliğinin bir sektör haline geldiği, buna eğilen firmaların, uzun test ve denemeler ile çok paralar harcayarak bilgi, deneyim ve tecrübe kazandıkları ve geniş bir veri ortamına sahip oldukları ortadadır.
Bu birikimlerini, ticari faaliyet alanına aktararak, çok geniş bir tüketici kitlesine sunup çim sektöründe marka haline gelmeleri, biz tüketiciler için en etkin garantidir.
Hal böyle olduğundan, denenmiş, test edilmiş, başarı sağlanmış karışım cins ve oranları, bizler için birer sertifika haline gelmişken, emek ve masraf gerektiren çim işinin kişisel tercih ve verilere dayandırılması ciddi bir risktir.
Konu bundan ibaret olup, yine de illa karşımı ben kendi bildiğimce hazırlayacağım diye düşünüyorsanız, taktir sizin tabi.