Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife
Sevgili Sümeyra,
Bu nasıl bir güzellik böyle. Boynuz kulağı geçermiş dedirtiyor bitkilerin. Hele ki atlas bitirdi beni. Ben hastaneden eve gelemez olduğum için ancak sulamaya vakit buluyorum. Birden çok sıcakların bastırması da hiç iyi olmadı. Ne yapalım sağlık, olsun. Emeklerine sağlık tatlım.
|
Günaydın sevgili Loveforlife,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah şafii ismiyle tez zamanda şifa versin inşallah.
Güzel sözlerin ve beğenilerin için teşekkür ederim. Aslında bende pek üzerlerine titremedim kışın bitkilerimin neredeyse hepsi genelde balkondaydı hava durumunu takip ederdim bazı günler dereceler -10'u göstereceği zaman üşenmeden hepsini içeri aldım. Bir kaç gün sonra tekrar balkona aynı yerlerine birer birer saksıları taşırdım. Her sene kışın onlarca bitkimi kaybederdim sıfır kayıpla kışı atlattık çok şükür.
Atlaslarımda bütün kış açık balkondaydı sulama işinide çok az miktarda ve uzun aralıklarla yaptım. Üstünde onlarca tomurcuğu var. Şimdi yeni renkler edinme derdindeyim her rengi olsun istiyor insan.
Ablacım senin atlasın naz yapıyor hele ki Güler ablanın atlası ise açması çok kolay. Bende de pitaya benzeri beyaz açan bir atlas var bende onu açtırma derdindeyim. Aslında zor açan bir tür. Ama pes etmek yok açıcak inşallah.
Senin paylaştığın güzellikler yanında benimkiler sönük kalıyor her zaman beğenerek sayfanı takip ediyorum ve hayran kalıyorum.