View Single Post
Eski 13-04-2016, 22:13   #27
Mücevher Çalısı
Ağaç Dostu

Mücevher Çalısı's Avatar

Giriş Tarihi: 11-04-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Kimin tilki kuyruğu

Bensiz forumunda tadı yok .

En güzel benimkiler çimlenmiş sanki Emin misiniz Sn TCM nin cosmosuyla benimkinin aynı boyda olduğuna . Geçmem lazım .

Emeğinize sağlık çok güzeller. Ben bir şeyi merak ettim. Tohumlarım 3-4 günde hepsi çimlendi. Hiç sorun yaşamıyorum. Sonrasında gelişimleri sizinki gibi olmuyor. Ledle de aydınlattım uzayıp gittiler. Daha güneyde olmanızla bir ilgisi var mı acaba ?
Hımmm, sizin Kadifelerin arasına nereden karışmış gelmiş buralara o Tilki Kuyruğu, bak sen yaramaza

En güzel sizinkiler mi bilmiyorum ama en çok sizin Salatalığın ve Sevgili hcorak'ın Bolu Fasulye'sinin çimlenmesini beğendim ben (estetik olarak)...

Salatalığı ilk ektiğimde çimlenmesi yağmurlu günlere denk geldi ve açık alana çıkaramadım hemen. 1 günde boyu uzadı ve sonrası hüsran oldu. Tümünü kaybetmiştim ve tekrar ektim...

Tohumların çimlendiği görüldüğü günden sonra kapalı alanda bırakmamak gerekiyor (her tohumda kötü sonuçlanmıyor bu durum, kimisi de çok fazla boy atmıyor). Salatalıkta durum kötü sonuçlanınca, 2. Salatalık ekimimde, bitkiciğin topraktan dışarıya çıktığını gördüğüm gibi açık alana çıkardım. Böylece boyu hızlıca uzamadı ve şu an gayet sağlıklı büyüyor gibi...

Mücevher Çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön