View Single Post
Eski 12-04-2016, 19:18   #68
tarku
Ağaç Dostu

tarku's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2010
[QUOTE=peskudal;1453640]
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kiziltan Mesajı Göster

Bakın 61 yaşında olmanız burada insanlarla alay etme hakkını size vermez. Ben yanlış biliyor olabilirim bana ilk okul diploman var mı diye alay etme hakkını size vermez ki insalları. Orada rakamla zaten doğrusunu yazmıştım, konuyu saptırmak için elli tane şey arıyorsunuz yine söylüyorum siz ve sizin gibiler yüzünden bu ülkede ne tarım ne de hayvancılık ilerlemiyor. Ne olacak ziraatçısı hatta yüksek ziraatçısı bile Türkçe imla kurallarına takılıyor. Evet tarım ve hayvancılık yapan çok ama doğru yapan yok. Her neyse benim anlatmak isteğim açık ve net. Benim safsata yapacak vaktim yok ben yaptım başka yapmak isteyen arkadaşlar olabilir diye anlattım.
Sn peskudal, Burada kimse kimseyi bilgisizliğinden dolayı eleştirmiyor. Eleştirilen konu insanların bilgisizliklerini bilmemeleri **** bilgisiz olduklarını kabul etmemeleri. Hz. Mevlanaya sormuşlar, bunca okur yazarsın peki ne bilirsin? Hz. Mevlana "Haddimi bilirim" demiş. Hiç kimse her şeyi bilemez. Her şeyi bildiğini iddia eden, hiç bir şey bilmiyordur. İnsanın bilmemesi değildir kötü olan, öğrenmemek konusunda inat etmesidir.

tarku Çevrimdışı   Başa Dön