View Single Post
Eski 12-04-2016, 12:10   #390
erkanbey
Ağaç Dostu

erkanbey's Avatar

Giriş Tarihi: 14-08-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi msguven42 Mesajı Göster
Erkanbey verdiğiniz bilgilerin hepsini okudum faydalı bilgilerinizden dolayı teşekkür ederim.Boruların delme işini geçtiğimiz hafta sonu tamamladım.Delik 32 lik punch ile deldim sanki biraz küçük oldu gibi geldi,doğru çapla mı delmişim? .verdiğiniz (1,5 litrelik kapla) toprak 20 ölçek ,torf 15 ölçek,8 ölçek solucan gübresi,6 pomza,2 leonardit bunlardan eksik kalan malzemeleri tamamlamaya çalışıyorum,bu karışımı yapıp boru içini dolduracağım.çilek fidesi konusunda aromas tan memnun kaldığınızı belirtmiştiniz.satın aldığınız yeri ve özelliklerini ulaştırabilirmisiniz?( link olarak bugün ulaştırabilirseniz satın almayı gerçekleştireceğim) teşekkürler tekrardan
Delik parmak kalınlığında olsa bile yeterli olacaktır sonuçta oradan bir kök çilek geçecek hepsi o kadar.Ben kaçlık panc ile delmiştim şimdi hatırlayamadım ama yazmıştım buraya,yazdığım ayarları kullandıysanız sorun olmayacaktır.

Çilek fidesine gelince google ye yediveren çilek fidesi yazın güzel sitelerle karşılaşırsınız.Ben kendi aldığım yeri özelden atarım genede,size çalışmalarınızda başarılar.

erkanbey Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön