View Single Post
Eski 09-04-2016, 22:19   #3
sagol
Ağaç Dostu
 
sagol's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-02-2011
Şehir: -
Mesajlar: 3,144
Teşekkürler Sayın boguz,

Zannediyorum squmata ardıcını kastediyorsunuz, çok güzel bir tür. Dik ardıç ve katran ardıcı da dikenli olanlardan. Yayılıcı ardıcın dikenleri yok, kokusu güzel ve güneşli bir yerde büyütürseniz mavi, aksi halde yeşil oluyor. Ucuz kolay gelişen daha kalender bir tür. Genelde parklarda bahçelerde kullanılıyor. Benim aldığım 4 taneden üçü çim makinesinin gazabından kaçamamışlar.

Yukarıdaki poşetli kısımda aşı yaptım, aşı kurumasın nemli kalsın diye üzerine bir poşet geçirip içine de bir parça nemli spagnum yosunu koydum böylece aşının kurumasını önlüyorum(sera etkisi yapıyor).

Kolay gelsin...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi boguz Mesajı Göster
Tebrikler sn.sagol, güzel bir aday. Ben bu ardıçların dikenimsi yapraklı olanlarını beğeniyorum çok, ama çok yavaş büyüyorlar
Bu arada üst taraftaki torbaya sarılı kısım nedir, havai köklendirme mi?

sagol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön