Yerden ısıtma mimarsinanin tercihi...son nokta
Yerden ısıtma mimar Sinanin tercihi...hic birimiz meslegimiz dahi olsa,mimar sinan kadar iyi bilemeyiz...diyeceksiniz ki o zaman petek mi vardı?yoktu ama Onun ilmiyle yaptiklarini ;biz yapmak şöyle dursun çözemedik bile...
Kısaca, Mimar Sinan sağlıksız olan birşeyi kesinlikle uygulamaz.Yapmış olduğu eserlerin;yakininda Sıcak su varsa,altlarına kanallar yaparak sıcak su dolaştirdi.
Ben her sistemi kurdum..yerden ısıtma 45 C kesinlikle gecmemeli ...gecerse zaten bunaltir...izolasyon montalama mutlaka olmalı...çoğumuz apartmanlarda oturuyoruz;montalama olsun olmasın,içtende montalama yapmalıyız...sonuçta evimiz ömrumuzu geçirdiğimiz EN Değerlimiz-yuvamiz-
En ideali -En sağlıklı yı paylaşmak istiyorum..
Orta ve Üst geliri olanlar ancak yaptıra bilir:
NİBE ISI POMPASI+Yerden ısıtma(beton kesme yöntemli)+ayrı bir tesisatla Fankoil sistemi:fonkoil sistemi soğutmada da kullanılıyor(en sağlıklı soğutma)-ısıtmada da yerden ısıtma devreye girip isitmayi yapana kadar zaman geçiyor...O süreçte veya iyi havalarda 2 saat çalışsın dediğimiz zamanlarda...
NİBE ISI POMPASI Tartışmasız EN İYİSİ adil bir araştırma bunu kanıtlar..isteyen araştirsin
ATALAR DİYOR Ki ;Ayağini sıcak tut,başını Serin...
|