View Single Post
Eski 03-04-2016, 19:18   #244
kelebek çalısı
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-01-2008
12.yıl kutlamasında üç kişilik bir aile olarak yer aldık bu kez. Bebeğim için iyi temennilerde bulunan herkese çok teşekkür ederim. Evet, o da bu güzel havayı soludu bizlerle.

Katılımcı üyelerin sıcak ve samimi sohbeti, güleryüzü, candan paylaşımları ile çok mutlu olarak ayrıldım toplantıdan. Ekstrası olarak edindiklerimi ben de jezebel gibi ganimet olarak nitelendiremeyeceğim. Canıgönülden binbir özenle hazırlanıp bana ulaşan bu hediyeler sizlerin kıymetli birer hatırası olarak başımın tacıdır.

Edindiğim o ağaç olmuş mum çiçeği için Sayın OSMAN45' e, balık kılçığı epiphyllum çeliği ve selluka çeliği için Sayın Zafer İnandıklı' ya, süpriz yapıp bana getirdiği epiphyllum çelikleri ve leş kaktüsü için sevgili dostum A_NOMAD' a, sukulent ve magneti ile sevgili evdeçiçek kardeşimize, el emeği kalemlik hediyesi için loveforlife' a teşekkür ederim.

Bitki yetiştirmek yarına inanmaktır. Ben de hazırladığım bitkileri bu umudu hep yeşil tutmak adına paylaştım. Buradan yola çıkarak bu uğurda emek veren herkese tekrar saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.

Sevgili malina ve Güler, organizasyon emekleriniz ve bize bu güzel birlikteliği yaşama fırsatını tanıdığınız için çok çok teşekkürler. Her şey çok güzeldi, sağ olunuz.

kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön