View Single Post
Eski 03-04-2016, 17:55   #548
dongyul
Ağaç Dostu

dongyul's Avatar

Giriş Tarihi: 11-02-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
İlk fotoğrafta ki sanırım Paskalya çiçeği muhteşem bir görüntü maşallah diyeyim, kalanchoeler, nakkaş sarmaşığı ve laleler de çok güzeller, annenizin ellerine emeklerine sağlık.

Sayın akçabardak; çok teşekkür ederim biliyorsunuz çiçeklerin isimleri konusunda biraz özürlüyüm ^^

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sabihas Mesajı Göster
Sn Dongyul, siz gençleri dün tanıdım bugün bahçelerinizi dolaşıyorum. O ne düzen o ne emek,harikasınız. Paskalya çiçeğinden dün toplantıda konuşmuştuk, bugün siz fotoğraf koymuşsunuz. 1983 yılında Almanya'dan dönerken aynı renkte olanı getirmiştim, çok sevdiğim bir çiçekti, çok kişiye dağıttım ama şimdi kendi evimde yok. Enes'de varmış göderecek, ondan alamazsam sizden isterim. Bahçelerinize beğeni atamadım, daha boş olduğum zamanda tek tek dolaşacağım. Kolay gelsin, ürününüz lezzetli ve bol olsun.

Sayın Sabihas güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim ^^

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eneskrky Mesajı Göster
-dongyul abicim toplantıda da söylediğim gibi fidelerin şahane domates fidelerin mükemmel görünüyor ellerine sağlık )
Annenizin sukulentleride mükemmel paskalyadan bende de var ) ama beni bitiren nakkaş sarmaşığı şahane bir form ve çiçeklenme
Sabihas ablacımm sayfamda vardı ancak biraz gerideydi resimleri burada bir kaçı var istediğiniz vakit yollarım )
Bu geçen seneki hali ..inşallah dongyul ağabeyim bana kızmaz sayfasını işgal ettim
Eklenti 603422

Eklenti 603423

Eklenti 603424

Eklenti 603425
Enes kardeşim ne demek sayfamda seni görmek beni mutlu eder ^^

Senin çiçeklerinde maşallahı var çok güzeller ^^

dongyul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön