View Single Post
Eski 02-04-2016, 16:29   #147
A_NOMAD
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Tek bir fotoğraf bile çekmeden (ki gördüğüm bütün objektiflere sırıtmama rağmen) döndüğüme inanamıyorum
Öyle güzel bir gün geçirdik ki fotoğraflar yüklenmeye başlayınca sizler de göreceksiniz...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cypres Mesajı Göster
Merhaba ben yeni üye oldum, Göztepe'deyim, partiye katılmak istiyorum ama toplanma saatini yazmamışsınız sanırım...
En yeni üyelerimizden cypres toplantıya yetişebildi, onunla da tanışmış olduk.

Tek tek herkesten ve her ayrıntıdan bahsedesim var ama hem kafam hala toplantının güzelliğiyle 'hoş' durumda hem de görsellerle desteklemeyince yeterince etkili olmayacaktır.

Özellikle bahsetmek istediğim 2 kişi var elbette:
Sevgili eneskrky ile sonunda tanışabildik, pırıl pırıl harika bir delikanlı, insanda durup durup sarılma isteği uyandırıyor
Telatomuzu da gördük nihayet, güleç, esprili, enerji dolu bir delikanlı (sayılır ) O da deermişim

Dediğim gibi, tek tek herkesten bahsetmek isterdim zira istisnasız herkes harikaydı ama sayfalarca sürer, kafamı toparlayamıyorum şu an

Eski dostlarla yeniden kavuşmak, yeni aile fertleriyle tanışmak, hediyeler, oldukça eğlenceli geçen dağıtım masası derken zaman su gibi aktı geçti yine ve gözlerimizin önünde bir sürü güleç yüz, tatlı anılar kaldı...

Katılan herkese teşekkürler, iyi ki geldiniz, ailecek -tekrar- bir araya gelmek harikaydı

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön