View Single Post
Eski 31-03-2016, 20:48   #117
gilan
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi şippin Mesajı Göster
Sevgili Dostlar,
Ben, her sene toplantılara katılıyorum. İlk kez bu sene katılacağımı bildiriyorum. Geçen yıllarda nereden bildirileceğini bilmiyordum.
Sitede hiçbir paylaşımım olmadı çünkü halen daha siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Bu açıdan ben, dilsiz bir üyeyim. Sitedeki pek çok başlığı, ince ince okudum, ama bir "beğeni" bile koyamadım. "Beğen" e tıkladığımda karşıma "Beğenmedin" çıktı, ben işin içinden çıkamadım.
Neyse, ben Şerafettin Aydoğdu, toplantıya, her yıl olduğu gibi, bu yıl da katılacağım. Bu yılın farkı, bildirimli olması.
Not: Mesela niye, "Cevap gönder" değil de "Hızlı cevap gönder". Ben bu ifadeyi görünce, yanlış mı yapıyorum acaba, diye düşünüyorum.

Beğen butonuna tıkladığınızda mesajın altında ”Bu mesajı beğendiniz.” ya da ”Siz ve gilan bu mesajı beğendiniz.” ya da ”Siz, gilan, malina ve 3 üye bu mesajı beğendiniz” gibi bir mesaj beliriyor. Bu sizin beğeninizin belgesi.

Aynı anda ”Beğen” butonu da ”Beğenmedim” butonuna dönüşüyor. Bu da isterseniz beğeninizi geri almaya yarıyor. Ama aslında bu butonun adının ”Beğenme” ya da ”Beğeniyi geri al” gibi bir şey olması daha anlaşılır olabilirmiş.

Cevap gönderme konusunda ise 2 yol var. Ya ”Hızlı cevap gönder” ya da ”Gelişmiş moda dön”. Gelişmiş mod kısmında fotoğraf yükleme gibi ileri özellikler var. Bunlara gerek duymuyorsanız, sadece kısaca bir şeyler yazmak istediğiniz durumun adına ”Hızlı cevap” denmiş. Bir şeyi yanlış yapmıyorsunuz yani.

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön