View Single Post
Eski 27-03-2016, 22:12   #996
berçin
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Güzel sözlerin için teşekkür ederim sevgili duy-gu .

İki ayrı saksıda olan leylaklar dan biri, diğer yıllara göre çiçek salkımımız daha fazla. Diğer saksıda ki leylakta hayat belirtisi yok, sanırım kaybettim iki hafta daha bekleyip bir gelişme olmazsa saksısını boşaltacağım .

Açtığını görememekten dolayı üzüldüğüm beyaz kamelyanın sürprizi, ne kadar zarif .

Sarı frezyamız da açanlar arasında, dayanamayıp dün 28 adet daha frezya soğanı alıp bugün toprakla buluşturdum. (Ama kanıma gireni de söylemeden edemeyeceğim;Sevgili loveforlife nerede ne var, nerede indirim var bilir ve sağolsun haberdar eder. İyi ki varsın sevgili arkadaşım, birde yakın olsaydık .)

Hosta geçen sezon tanıştığım güzellerden bir tanesi, çok gösterişli çiçeği olmasa da yaprak güzelliği olan bitkilerden...

Son kare, ilk açelya denemem olacak; Geçen sene bir çiçekçide rastlayıp pahalı(pahalı derken 5 lira olan bizim burada 25 lira) bulup almadığım için içime oturmuştu. Dün gecem Açelyayı araştırarak geçti, bugün toprak isteğini oluşturarak yeni yerine yerleştirdim. Umarım sever bu deli kadını ...

Eklenen Resimler

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön