Konu: abk / Bahçe
View Single Post
Eski 25-03-2016, 19:39   #146
abk
Ağaç Dostu

abk's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2007
Son bir aydır bir suru cicek sogani, yumrusu aldım farkli farkli yerlerden. En cokta zengardendan. Bazen sipariş ettigim soğanlar daha dağıtıma çıkmamış olabiliyor ve daha sonra kargolanabiliyor. Zengardendan 4 kez alışveriş yapmisim bir ay icinde. Tum soganlarim gelmis. Ama subat ayında sipariş ettigim ağaç zambak soğanları hala gelmedi. Bugun firmaya telefon ettim. Soğanlar kargoya verilip bana teslim edilmiş gozukuyor. Bana teslim etmeleri zaten imkansiz. Çalıştığım icin kapıda güvenliğe teslim edebilirler sadece. Yanlislikla bizim sitenin ikinci etabına mı gitti diye kontrol ettim, orada da yoktu. Yarin kargoya telefon edecegim. Ama hic umudum yok acikcasi. Ayni kargo şirketi yillar once onemli bir evragimi kaybetmisti. Gunlerce telefon görüşmesi yapmis ama evragimi bulamamistim. Ta ki bir ay sonra hic alakası olmayan bir adresten telefon gelinceye dek. Tecrübelerime dayanarak yine sorumluluk kabul etmeyeceklerine eminim. Gecen sefer de teslim ettiklerini iddia ettikleri kisinin o gun işyerinde olmadigini, resmi raporlu oldugu icin izinli oldugunu belgelemis oldugum halde sorumluluk almamislardi.

abk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön