Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Kimleri görüyorum burada, hoş geldin güzelliklerinle geldin, özledik çok. Sevgili münevver kalançhoe mangini maşallah ne güzel olmuş çok güzel baktığın belli oluyor, hepsi de çok güzel çiçeklenmişler, onbir aylıklar da öyle ellerine emeklerine sağlık.
Benim Manginim bitlerden kurtulamıyor çok sevdiler, tam temizliyorum yine bitleniyor çok yorgun ve kötülemeye başladı bu bitlerle başımız dertte. Kendini fazla özletme olur mu, sevgilerimle.
|

sevgili akçabardak ablam, hoş buldum. sende balkonuma hoş geldin. bilgisayarımın teknik arızası biraz sizlerden ve ağaçlar net.den ayrı kalmama neden oldu. neyse geçti gitti diyelim bende özlemişim sizleri.
kalanşoları bitler pek seviyor. geçen yıl ben bitten çiçek açtıramadım. bu sene iyi yerlerini mümkün olduğunca havadar olmasına dikkat ediyorum. öyle el yapımı ilaçlarla da öldüremedim. en sonunda kimyasal ilaç kullanmak zorunda kaldım. onbir ayları ben pek seviyorum. şimdilik mavişlerin yerinede mutfak penceremin önünde duruyor. sabah az güneş görüyor.mavişler açınca nereye koyacağım. ikisi de güneşe ve sıcağa karşı duyarlı sevgiler