Sn. Gilan,
Yine çok şey öğrettiniz, saolun. Yolladığınız tasarımlar çok güzelmiş. Ama ev malesef benim olmadığı için, uygulamaya geçemiyorum ama çok mantıklı gerçekten.
Kumkuat'ı dışarı aldım, geceleri kapalı kısma koyuyorum alışana kadar. Gül'de dışarıda artık

.
Orkideler kapalı kısımdalar, sanki yerlerini beğendiler. Akşam o kadar soğuk olmuyor içerisi. Ama saksılarında buğu vardı. Damlacık şeklinde, biraz daha gözlemleyip, tekrar içeri alacağım sanırım. Evin cephesi güney+doğu, ama tüm pencerelerin altında petekler var. Pencere kenarına alamıyorum. Bebekden dolayı hala kalorifer yakıyoruz. O sönünce onlar için ideal yer oralar olacak.
Akçaağaç'ında aşılanması gerektiğini bilmiyordum. Birkaç yıllık zahmet ve hüsrandan kurtardınız. Bonsai'ye merağım eskiden de vardı ama zor olduğunu bildiğim için gelecek yıla bırakmıştım. Ankara'daki bir etkinliğe katılınca başlamış oldum.
Bitkileri seviyorum, Ankara benim memleketime göre çok kıraç. Biraz da oradan motive oluyorum. Eşimin nöbetlerinde de bolca vaktim oluyor.
Birde kim demiş, çiçeklere el atmadığımı. Yıldız, petunya, sardunya, alev çiçeği, kadife çiçeği, cam güzelii bodrum papatyası tohumları aldım ve çimlendirdim. En çok onlarda zorlanıyorum ama.