20-03-2016, 18:15
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ
Kara haberine karşılık bir şeyler yazayım dedim aklımdan ne geçtiyse böyle bir durum için yetersiz kalır diye vazgeçtim.
Evet ölüyoruz, öldürülüyoruz, giden her canla bizden de bir parça gidiyor, kahroluyoruz. Ateş düştüğü yeri yakar diyen halt etmiş, biz bir milletiz, hep birlikte güler hep birlikte ağlarız. Bunun için beş bin yıldır varız, beş bin yıllar boyunca da var olmaya devam edeceğiz. Bizi tüketemeyecekler, korkutamayacaklar, umutlarımızı çalamayacaklar.
"Üstte mavi gök çökmedikçe altta yağız yer delinmedikçe..." diyen millet aşığı yüzyıllar öncesinden böyle seslendiğinde de milletim çok zor günler geçiriyordu, yüzyıllar boyunca da geçirmeye devam etti. Yurtlarımızdan sürüldük, katliamlara uğradık, hor görüldük, hakarete uğradık, başka düşmana gerek kalmadı kendimizin düşmanı olduk ama sonuç ne oldu biz hâlâ buradayız, Anadolu'da, Türkiye'de... Bu coğrafyadaki varlığımızı tartışmalı hâle getirmeye çalışanlar, bu coğrafyayı bölmeye çalışanlar, bir bardak soğuk su içecekler...
|
Duygularıma tercüman olmuşsun sevgili Suz-i Dilara yazdıklarına canı gönülden katılıyorum. Biz hep burdaydık hep burda olacağız onlar da istedikleri kadar soğuk su içsinler ellerine hiç birşey geçmeyecek
|
|
|