View Single Post
Eski 19-03-2016, 07:07   #760
efe446
Ağaç Dostu

efe446's Avatar

Giriş Tarihi: 01-04-2009
Amacım kimseyi bu işten soğutmak değil ancak üretimle iş bitmiyor. Benim açımdan üretim işin kolay kısmı. Hem biraz temel bilgim hemde Üniversite'den biraz pratik bilgim var. Üniversite'den sonra dedimki kendime bu bilgiler sana yetmez senin bu işi profesyonel yapan biryerde Tecrübe edinmen lazım. Internette iş ilanlarına bakıyorum bigün ismini vermeyeceğim Manisa'da bir topraksız tarım işletmesi ile görüştüm. Şartlarını sordum 1500₺ Maaş+yemek+ kalacak yer . Insan 6 sene okuduktan sonra az geliyor ilk başta ama neyse dedim amaç Tecrübe kazanmak . Atladım otobüse gittim Manisa'ya dediler biz sizi otogardan alırız. Bekle bekle kimse gelmiyo 2-3 saat bekledikten sonra aradılar kendiniz taksiye binin gelin diye neyse tesise vardım. Müdürleri izmirdeymiş birazda onu bekledim . Sonunda müdürde geldi selam hoşbeş derken adam birden dediki ben dedi zorunlu olarak ziraat müh. Alacam. Birden afalladım. Işte Maaş 1200₺ verebilirim ben hala Tecrübe Amaçlı gittiğim için buna takılmadım. Sonra dediki bu sene kalacak yer yok heryeri tırcılara verdik Başımdan aşağya kaynar sular boşalmaya başladı. Bana niye telefonda böyle demediniz dedim. Işte arkadaş aramışta falanda filan kıvırdı ticari işletmelerin durumuda böyle .

Şuan canla başla yabancı dil Sınavına hazırlanıyorum. Allah izin verirse araştırma görevlisi olup bu alanda çok fazla bilgiye erişip kendini geliştirmek istiyorum. Marul serası hayalim belki ozaman gerçek olur.

efe446 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön