View Single Post
Eski 21-08-2007, 14:26   #266
İlkin
Ağaç Dostu

İlkin's Avatar

Giriş Tarihi: 09-07-2007
Sayın ataser sizin adınıza çok sevindim. Yeni yavrucuklar çıkıyor demek. Dediğiniz doğru ama yavrular çıkar çıkmaz onları ayırmamak gerekiyor. Çünkü çok narinler. Birbirlerinden güç alarak büyüyorlar ve kökleri de daha minicik olduğu için azıcık tutundukları yerden ayırıp başka bir yere konurlarsa oraya güçleri yetmez onların

Bu arada azönce yazdıklarımda kum ve toprakla ilgili yanlış anlama olmasın. Kum tabii ki çok önemli bir unsur. Suyun toprakta birikmemesi ve kaktüs **** sukulentin saksıda tutunması için çok önemli.

Ama herkesin bir bakım türü var işte yavrucuklarına. Ben kum koymadım çünkü kum bulamadım Nehir kenarından bu işi bir ara yapmam gerekiyor sanırım ama kaktüslerimde **** sukulentlerimde bir sorun yaşamadığım için bu arayışa pek girmem gerekmedi sanırım yoksa şimdiyen kadar çoktan yolları arşınlamış, kumu tedarik etmiştim bir şekilde. Su olayını da elim ayarlı sanırım onları çürütmeyecek kadar veriyorum. Hatta yıllardır baktığım bir kaktüsüm var dibinde delik olmayan bir saksıya diktim, onda bile sorun yok anlayacağınız

Selamlar, kaktüs ve sukulentlerinizle bol muhabbetler arkadaşlar.

İlkin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön