View Single Post
Eski 06-03-2016, 14:36   #79
esflora
Ağaç Dostu

esflora's Avatar

Giriş Tarihi: 05-03-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lonicera Mesajı Göster
Öncelikle yaklaşımınızı yadırgadığımı belirtmek isterim. Eleştiriye tahammül edebilmelisiniz.
....

Son cümleniz içinse kar marjınızı biraz alt seviyeye çekebilirseniz (en azından bu site üyeleri için) çok daha iyi olur kanaatindeyim. Saskatoon ile ilgilenen bir elin parmağını geçmeyen kişileriz. Yeni ürün getirmeniz bizleri heyecanlandırdı ama en azından benim heyecanım erken son bulmuş oldu.

....
Madem sadece yanıt vermek için üye oldunuz, burada kalın da bizler de sizin deneyimlerinizden yararlanabilelim.
Eleştiriye her zaman açığız ama ilk mesaj biraz eleştiriden öteydi. Sitemizde kredi kartına taksit, havale indirimi, ücretsiz kargo ve toplu alımlardaki ekstra indirimlerden dolayı fiyatı daha aşağıda tutmamız mümkün değil. Zaten söz konusu ürünlerden 2-3er adet kaldı. Önümüzdeki yıl daha uygun fiyatlardan satışa koyabileceğimizi tahmin ediyorum.

Gerçekten bu bitkileri arayanlar bu fiyatların uygun olduğunu bilirler. Hobi amaçlı alacaklar için yüksek gelebilir. Tohumdan yetiştirilip satılanları yetiştirmeleri daha mantıklı olabilir.

Yakında bitkilerin resimlerini siteye ekleyeceğiz. Çeşit bazında en yetişkin olanı Ballerina ve 1.25m civarı boyda. Diğerleri 50-70cm arası boylarda ve yeni yapraklanmaya başladılar.

Siteye sizin mesajınıza yanıt vermek için üye olmadım. Snowwhitee olarak geçtiğimiz aylarda kaydolmuştum ama ilgili hesaba erişemediğim için işyerimin izniyle "esflora" adıyla yeniden kaydoldum.

Herhangi bir konuda yardımcı olabileceğim bir konu olursa her zaman yardıma açığım.

esflora Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön