Konu: Kuş Gribi
View Single Post
Eski 30-01-2006, 13:37   #42
malina
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Alıntı:
-Bu forumu ve bu bilgileri okumayı başarabilenler zaten risk grubunda değil.
-Bu forumu okuyabilecek kadar eğitimli kişiler, arzu ederlerse başta sağlık bakanlığı sitesi olmak üzere konu ile ilgili yüzlerce sayfa bilgiye ulaşabilir.
-Gerçek risk gruplarına ne bu forumdaki bilgiler, ne de bunları okuyanlardan herhangi birisi ulaşabilecektir.
Alıntılarıma dikkat edersen Sağlık Bakanlığı sitesindeki yazıları da eleştirdim.

Bu forumu okuyanları bilgilendirmek esas amacım değildi. Bu vesile ile kriz yönetimindense, risk yönetiminin daha önemli olduğuna dair dikkat çekmekti. Yani konu kuş gribi konusunun ötesinde... Güncel konu diye kuş gribi üzerinde duruldu.

Yetkili merciler de olaya senin gibi bakıyor: Bunun şimdi önemi yok, bir şey olmaz vs vs... Gerçekten de en az yarısında bir şey olmuyor. Oysa ben toplumsal olanın ötesinde kişisel bazda da risk yönetimi alışkanlığımızın olması gerektiği düşünüyorum.

Koşmayı yeni öğrenmeye başlayan çocuğunuz varsa, kayma oranı yüksek halıyı, koridora koymamak da buna dahil :) (Aslında dikkatsiz bir zamanınızda sizin başınız da derde girebilir)

Bilmem anlatabiliyor muyum? :)

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön