View Single Post
Eski 26-02-2016, 16:51   #118
Güler
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,415
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Bundan şu anlam da çıkabilir; cevap gelmezse sonsuza kadar bekleyin

Dikkat edin, son yazışmalar net anlaşılır bir açıklama yapılmadığı için gösterilen tepkiler...
Arkadaşlar cevabı merak etmekte haklılar.
Ancak şu iki gün içinde hastane, doktor dolaşmaktan ne konuya değinebildim ne de mesajlara cevap verebildim.
İki gece evvel saat 12.00 gibi çok şiddetli bir omuz ağrısı ile uyandım, sanırsınız ki omuz kemiğim kırıldı. Aynı anda yine sağ tarafımda boşluk dediğimiz yerde çok şiddetli ağrı vardı.
Aldığım adale gevşetici ve ağrı kesici ilaçlar hiç fayda etmedi, sabahı zor ettik.
Sabah olunca da soluğu hastanede aldık. Tahliller, doktor muayeneleri, röntgen vs. koşuşturup durduk. Teşhis tam konulmadı ama (bana sorarsanız nüfus kâğıdı meselesi) yapılan müdahaleler ile biraz rahatlama oldu... ve siteye girebildim.

Başlıkta arkadaşların yazdığı mesajları okudum. Ben kendimce yapmam gerekeni yaptığıma inanıyorum.
Sizlere daha evvel de yazdığım gibi şikâyetimiz üzerine pınar sütten iki arkadaş gelerek süt kutusunu ve içinden çıkan materyalleri inceletmek üzere bizden aldılar.
Daha sonra eşim Oğuz'a telefon ederek durumu izah etmişler ama bu beni tatmin etmediği için (eşimle aramızda biraz kırgınlık yaşamamıza rağmen) kutuyu bizden teslim alan pınar gıda mühendisi Ayşe Nur Ersin Hanıma ulaşmaya çalıştım.

Kendileri ile konuşamayınca bu gün şu e-mail'i gönderdim.

Alıntı:
Uzun ömürlü süt hkk
Güler Özkan 14:53
Kime: info@pinar.com.tr

Sayın Ayşe Nur Ersin'nin dikkatine

Merhaba,
Ben Güler Özkan, aldığım pınar süt içinden çıkan nesneleri ve kutuyu incelemek üzere 11.2.2016 tarihinde elden teslim almıştınız.

Gerekli inceleme yapıldı ise neticesinin ve inceleme sonucu ile ilgili belgenin tarafıma iletilmesini rica ediyorum.

Güler Özkan
Tel:...
Bu e-mail üzerine on dakika evvel Pınar İletişim Merkezi'nden Fatma Hanım beni aradı.
Konu ile ilgili olarak Oğuz Bey'i aradıklarını ama e-mailim üzerine bana da izahat vermek istediklerini belirttiler.
Fatma Hanımdan soy adını istememe rağmen vermedi.

"Kutu ve içinden çıkan materyaller, kutu kapakçıklarından birinin darbe alması sonucu, ürünün hava alması neticesi pıhtı ve küf oluşumu olduğu, kalite uzmanımızca tesbit edilmiştir."

olarak bildirildi.

Kendilerine " bakın ben işi üyesi olduğum agaclar.net sitesindeki (ki 160.000 üyeye sahip) üyelerimizle paylaştım. Bunu evimize gelen arkadaşlara da söylemiştim. Şimdi bu arkadaşlarım benden sizin göndereceğiniz-vereceğiniz cevabı beklemektedir.
Bana, katile uzmanınızın size verdiği raporu gönderin dememe karşılık, "firmamız yazılı geri dönüşüm yapamıyor" oldu.

Fatma Hanım'a " ben hiç tatmin olmadım, sizin bana sadece telefonda söylediklerinizi arkadaşlarıma söyleyeceğim ama sanmıyorum ki onlar tatmin olsunlar. Elimizde bu tahlilin hakikaten yapılıp yapılmadığını gösteren bir belge yok çünkü."

Arkadaşlar, hepinizin çoluk çocuğu var, pınar mamullerini kullanıyor olabilirsiniz. İnşallah benim başıma gelen bu durum sizlerin başına gelmez.

Ben şahsen artık pınar süt almıyorum. Zaten senenin 9 ayını Manyas köyde geçiriyorum. İstedİğimde koyun, istediğimde keçi-İnek sütünü sağdırıp alıyorum. Senenin 3 ayı İstanbul'da da şişe günlük süt alırım olur biter.

Sizler pınar süt almaya devam eder veya etmezsiniz, sizin bileceğiniz bir şey, ancak bu konu benim açımdam artık kapanmıştır, yoksa eşimle aramızda derin bir anlaşamamazlık olacak.

Güler Çevrimdışı   Başa Dön