View Single Post
Eski 25-02-2016, 22:12   #116
pria
Ağaç Dostu.

pria's Avatar

Giriş Tarihi: 06-08-2009
Aylak bir zaman aralığında benim başıma gelseydi böyle bir olay, valla keyif içinde zevkle tadını çıkara çıkara kök söktürürdüm bu firmaya..

Kocaman Avea başa çıkamadı benimle..4-5 yıl önceydi sanırım; 11 aylık taahhütlü sanırım aylık 21 liralık internet faturasını 10 ay aynı aldılar ama 11. ay aklımda kaldığına göre 320 lira fatura gönderdiler..
Hemen kullanım detayını istedim ve son 4 günde kullanımları şişirdiklerini ve dökümdeki kullanımların toplamının fatura dökümüne uymadığını, kullanımların bir bilgisayarın yapamıyacağı biçimde yanlış hesaplandığını farkettim ve 7 günlük itiraz süresi içinde güzel bir dilekçe yolladım taahhütlü..ve ekledim, TİB'e şikayet edeceğimi..
İnanın ne 320 lirayı ne de 12. ayın faturasını isteyemediler..

Son olarak ta MONDİ'de bir durum yaşadık..İnsanlar böyle ''büyük'' firmalara güvenle giriyorlar ve kazıklanmıyacaklarına inanıyorlar..
Ama MONDİ bayisi bizim yatak bazanın hediyesi olan nevresim takımını vermemiş..Bunu internet sitelerine girince anladım..Ayrıca, bazanın liste fiyatındaki indirimli fiyattan değil de normal fiyatından almış parayı bizden..
Döşendim, Kayseri merkeze mesajımı..Ertesi gün apar topar çağırdılar hem nevresimi hem de fazladan aldıkları 51 lirayı iade ettiler..

Uyanık olmak gerek..
Her ''büyük'' sanılan firma gerçekten büyük olmayabiliyor..

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Arkadaşlar, saat 14.00 Pınar süt İstanbul Bölge Müdürlüğünden yetkili iki kişi (biri gıda müdendisi) hediyeleri ile geldiler.

Hediye olarak hazırlanan koli içinden eşim sadece bir 5oo gr.pınar süt (bu kullanamayıp attığımız yerine diyerek) aldı ve diğerlerini kabul etmedi.

Kutuyu incelediler, içinden çıkan malzemenin hayvanın dişleri olamayacağını ama kendileri de bunun nasıl oluştuğunu pek anlayamadıklarından kutu ve içinden çıkanları imza mukabilinde teslim aldılar.

Şikâyetimiz üzerine İzmir Bölgesinde adımıza açılan şikayetçi dosyası olduğunu ve mutlaka bilgilendirme yapılacağını belirttiler.

Netice itibariyle düştüğümüz durumu kendilerine ilettiğimiz için teşekkür ettiler, olaydan dolayı çok özür dilediler ve kutu ile içinden çıkan nesneyi İzmir Fabrikasına acilen iletip, inceleme neticesini bize bildireceklerini söylediler.
.
Eğer gerçekten bu nesneyi İzmir fabrikası labaratuvarında incelettiyseler bunun bir analiz raporu olması ve Güler Hanım adına açılan şikayet dosyasına eklenmesi gerekir..
Telefonla bilgi vermekle olmaz bu..Gönderirsin Güler Hanımın mail adresine..Kendine güvenen samimi bir firma hemen yapar bunu..

pria Çevrimdışı   Başa Dön