Ellerine ve fotoğraf makinana da sağlık Penelophe;
Yalnız; peynir tenekesinin ağzının köşelerinde kalan parçacıklar saksının toprağı ile uğraşırken sorun çıkarmasın istenirse, tüm bu işlemlerden önce o parçacıkların traşlanması da düşünülebilir sanırım.
Ben bu başlığın 2.sayfasındaki 45 numaralı
ŞU mesajımda görünen teneke kutuların açılan kapaklarından geriye kalan çapakları güç bela traşladım elimdeki alet edevatla. Kalanları da el kesmesinler diye minik bir çekiçle iyice ezdim.
Görüntü de fena durmadı hani...
NOT: O saksıya elma fidesi dikmeli... Çilekli bir peçete kullanacağın saksıya da çilek...
Tamam, benim meşhur kıbrıs limonumun tenekesini değiştirmenin de zamanı gelmişti; deseni de bu vesile ile bulmuş oldum
